Tag: Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack do të dalë në prill
Koei Tecmo Europe njoftoi se Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack do të mbërrijë në Nintendo Switch, PlayStation 4 dhe PC në 22 Prill, 2021. Për më tepër, Atelier Sophie DX do të shfaqë një episod dhe kostum të ri. Twitter-i…