Tag: atari

Atari do të bëjë një rikthim të fuqishëm
Në fillim të këtij viti, Atari vendosi të ndajë sipërmarrjet e saj midis Atari Gaming dhe Atari Blockchain. Pas një riorganizimi të brendshëm brenda roleve të saj ekzekutive, ajo ka ndërmarrë hapa për të gjallëruar markën pas dëmit që u…
Atari po krijon një konsole të re lojërash
Çfarë është Ataribox? Atari po punon në një konsol lojërash, tha drejtori i përgjithshëm Fred Chesnais në një intervistë gjatë E3 2017. Chesnais nuk tha shumë për pajisjen, duke thënë vetëm që Atari “po rikthehet në biznesin e hardware-it.” Konsola…