Tag: Atack on Titan

Publikohet posteri i pjesës 2 të sezonit final të “Atack on Titan”
Attack on Titan po vazhdon historinë me sezonin e tij të fundit këtë vit, dhe të gjithë sytë janë te Eren Yeager në përgatitje për atë që do të vijë. Sezoni i katërt e ka vënë tashmë kryesimin në një…