Tag: assassins’s creed unity

Ubisoft po rimburson lojtarët që blenë Assassin’s Creed Unity ditët e fundit
Kompanisë gjithashtu i është dashur të rrisë kapacitetin e serverave. Pas ndodhisë fatkeqe të Notre Dame, Ubisoft dhuroi €500,000 për restaurimin e katedrales dhe më e rëndësishmja dha falas Assassin's Creed Unity për një javë. Oferta ende vazhdon deri në…