Sipas Riot, one-shot janë të shëndetshme për League of Legends
Mesa duket do të shohim më shumë kampionë si Rengar dhe Zed Një prej dizenjuesëve të kampionëve në League of Legends ka bërë një deklaratë vërtet interesante në lidhje me assassin meta. Në disa tweet-e të postuara më herët gjatë…