Tag: assassin’s creed valhalla

Kjo është gjithçka që ka sjellë update i ri i Assassin’s Creed Valhalla
Update më i ri i Assassin's Creed Valhalla, i lëshuar kohët e fundit, ka sjellë përmbajtje të re në lojë rreth vendeve të reja të sulmit në bregdetin anglez. Ky update, i titulluar Yule Season update, do t'i lejojë lojtarët…
Charli Cohen Ubisoft sjellin një linjë veshjesh për Assassin’s Creed Valhalla
Charli Cohen dhe Ubisoft festojnë lançimin e Assassin’s Creed Valhalla me një koleksion të ri kapsulë, që ka dalë në 19 Janar Charli Cohen po bashkëpunon me Ubisoft për të festuar lançimin e Assassin’s Creed Valhalla, loja e fundit e…
Producenti i Assassin’s Creed Valhalla flet për planet pas lançimit
Pas lançimit të suksessheëm të Assassin's Creed Valhalla më herët gjatë këtij viti, Ubisoft tashmë po fillon të mendojë për planet e ardhshme të lojës. Gjithsesi, siç duket, lançimi i një DLC dhe expansion packs nuk janë të vetmet shqetësime…
Ubisoft sjell XP boosts për Valhalla me një çmim special
Assassin’s Creed Valhalla është një prej lojërave më të mira të serisë Assassin’s Creed duke bërë që ta shijoni me të vërtetë ketë lojë. Së fundmi Valhalla ka sjellë sezonin e parë të quajtur “Yule Season” bashkë me disa produkte…
AC Valhalla sjell përmbajtje falas në lojë me Yule Season
Zbuloni Season 1 me Yule Festival dhe më shumë përmbajtje narrative deri më 7 janar, me një update të dytë në shkurt 2021 duke prezantuar një mode të ri loje Sot, Ubisoft njoftoi se sezoni i parë i Assassin's Creed…
Update 1.10 i Assassin’s Creed: Valhalla rregullon bugs dhe shton Yule Festival
Shumë rregullime vijnë edhe për NPC-të. Update-i i fundit i Assassin's Creed Valhalla është këtu dhe sërish ka sjellë plot rregullime të bugs dhe përmirësime të performancës. Këtë rradhë fokusi duket të ndodhet në ndreqjen e bugs që ju pengonin…
Gjëra falas në AC Valhalla & lojëra të tjera Ubisoft gjatë javës
Ndërsa Krishtlindjet po afrohen, Ubisoft ka vendosur të jetë bujare për pushimet, duke lëshuar artikuj falas për lojërat e tyre si Assassin's Creed Valhalla. Kjo nuk është ngjarja e vetme që Ubisoft po feston. Ubisoft Connect po feston gjithashtu fundin…
Black Ops – Cold War është loja më e preferuar e shqiptarëve
Call of Duty: Black Ops - Cold War ka sjellë vërtet një interes të madh tek lojtarët, me 3 modes kryesorë, si multiplayer, single-player campaign dhe zombies të shumëpritur... Black Ops - Cold War mund të quhet nga shumë një…
Shtohet 60 fps mode në AC Valhalla për PS5 & Xbox Series X
Një patch i ri i Assassin’s Creed Valhalla po shton një mode prej 60 frames per second dhe rregullon plot bugs. Pjesa më e madhe e patch-it lejon që versionet PlayStation 5 dhe Xbox Series X të lojës të ekzekutohen…
Assassin’s Creed Valhalla pati shitjet më të mira në historinë e serisë
Sipas një raporti, Assassin’s Creed Valhalla është tashmë loja më e shitur e serisë Assassin’s Creed në gjatë javës së parë pas lançimit Loja më e fundit e Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla, është raportuar të jetë loja më e shitur…