Tag: assassin’s creed valhalla: Dawn of Ragnarok

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn Of Ragnarok është bërë leak
Assassin’s Creed Valhalla erdhi gjatë vitit të kaluar dhe solli një eksperiencë të re me vikingë dhe ka vazhduar të sjellë plot gjëra të reja vazhdimisht. Dhe mesa duket, planet për Valhalla nuk kanë përfunduar akoma. Ubisoft konfirmoi se Assassin’s…