Ubisoft sjell Assassin’s Creed Odyssey Story Creator
Gjatë E3 Ubisoft solli një mini dhuratë për komunitetin e tij. Përkatësisht Assassin's Creed Odyssey Story Creator, një set veglash falas për Odyssey që do i lejojë lojtarët që shkruajnë dhe të sajojnë vetë misionet e tyre. Ky set është…