Tag: Assassin’s Creed III Remaster

Assassin’s Creed III Remaster është falas tani
Assassin’s Creed III Remastered aktualisht mund të merret falas në Nintendo Switch, PS4 dhe Xbox One përmes shitësit me pakicë GameStop. Siç vërehet nga Wario64, remasteri nga viti 2019 tani po ofrohet falas me klientët që paguajnë vetëm për kostot…