Tag: assassin’s creed chronicles

Merrni falas këto lojëra të Assassin’s Creed
Çfarë ka më mirë se një lojë falas Assassin's Creed? Tre lojëra falas Assassin's Creed më saktë. Për të festuar ditëlindjen e saj të 35-të, Ubisoft ka njoftuar një sërë dhuratash, shitjesh dhe shpërblime speciale në lojë për disa nga…