Tag: Assasin’s Creed remake

Assassin’s Creed mund të marrë një remake për 15-vjetorin e lojës
Në fillim të kësaj jave Ubisoft zhvilloi festimin e 15 vjetorit të lojës së Assassin’s Creed dhe disa detaje të reja kanë bërë që fansat të mendojnë që një remake i Assassin’s Creed do të vijë. Kjo vjen nga disa…