Tag: aspyr

Star Wars: Knights of the Old Republic vjen me një remake në PS5
Loja legjendare RPG e Star Wars, Knights of the Old Republic po merr një remake të PS5, njoftoi Sony dje vonë në vitrinën e saj të vjeshtës 2021. Loja është duke u zhvilluar nga Aspyr, e cila më parë kishte…
Loja më e mirë Star Wars thuhet se po merr një remake
Ka shumë pretendentë për kryesin kur bëhet fjalë për lojërat më të mira të Star Wars, si Empire at War, Stellaris dhe Civilization 6. Loja më e mirë aktuale e Star Wars është Knights of the Old Republic dhe thashethemet…
Ja gjithçka që duhet të dini për piratët e Civilization 6
Skenari multiplayer ju vë nën kontroll një nga katër fraksionet pirate, Dread Pirates, Privateers, Swashbucklers dhe Hoarders, secili me aftësinë e tij aktive dhe aftësinë pasive. Fitorja arrihet duke patur rezultatin më të lartë kur skenari mbyllet. Aktivja 'Walk the…