Data e lançimit të Flight Simulator do të vijë më 9 korrik
Bëhuni gati për fluturim! Update-i i fundit rreth Microsoft Flight Simulator na ka treguar më shumë për datën e fazës finale alpha të lojës dhe nisjen e closed beta, të cilat do të jenë në këtë muaj. Asobo Studios thanë…
A Plague Tale 2 mund të jetë në zhvillim e sipër
Duket se A Plague Tale 2 mund të jetë në punim e sipër. Kjo sipas raportimeve së vazhdimi i A Plague Tale: Innocence i Asobo Studio është në zhvillim e sipër dhe do të lançohet rreth 2022. Sipas burimit të…