Tag: Asobo Studio

Plague Tale: Requiem zbulon Gameplay Trailer
Në rast se e keni humbur, zhvilluesi i A Plague Tale: Requiem Adobo Studio dhe Focus Entertainment njoftuan më parë se titulli i shumëpritur do të publikohej për PlayStation 5, Xbox Series X|S dhe PC, si dhe Nintendo Switch përmes…
A Plague Tale: Innocence Review
Në një industri që ka si qëllim vetëm të fitoje, Focus Home Interactive konsiderohet si një kompani e mire. Jemi në mes të 2019s dhe pak a shumë kemi pare me dhjetëra multiplayers që tentojnë të çajnë tregun, vetëm për…
16 minuta gameplay nga A Plague Tale: Innocence
Gjatë Gamescom 2018 këtë vit, Focus Home Interactive paraqiti një trailer prej 16 minutash për lojën e ardhshme e Asobo Studio, A Plague Tale: Innocence. Në E3, gazetarët e lojës mund të shohin prapa dyerve të mbyllura një sekuencë më…