fbpx
Ashes of Creation: Apocalypse do të sjellë battle royale
Ashes of Creation: Apocalypse ka një datë lançimi dhe do të vijë mjaft shpejt. Loja do të lançohet më vonë gjatë këtij muaji falas dhe do të ofrojë një perspektivë battle-royale të 100 lojtarëve. Do të mund ta luani Ashes of…