Tag: ash

Këta janë Legends më popullor në Apex Legends Season 11
Season më i fundi në Apex Legends ka sjell ndryshime të mëdha në këtë lojë ku ndër më kryesorët mund të përmendim hartën e re në lojë dhe Legend i ri që quhet Ash. Por me gjithë këto ndryshime, cilët…
Apex Legends sjell një tjetër Legend nga Titanfall 2
Respawn Entertainment ka zbuluar zyrtarisht detaje për sezonin 11 të Apex Legends, i cili quhet "Escape". Sezoni 11 u premton lojtarëve një Legend të ri, Ash, një armë të re, Car SMG dhe një hartë të re. Si rregull i…
Kjo promo e Pokémon mund të rikthejë disa Pokémon të vjetër në anime
Një promo e re ka dalë së fundmi për Pokémon Journeys: The Series e cila na sjell informacione të mëdha mbi episodin e ardhshëm të serisë anime. Nëpërmjet një postimi në Twitter nga AnipokeFandom, një promo e re në formën…