Këto janë të gjitha ndryshimet në Patch 1.0 të Valorant
Lançimi i Valorant ka sjellë mjaft ndryshime në lojë Tani që Valorant është lançuar plotësisht, Riot ka sjellë në lojë disa ndryshime për pesë prej agjentëve të lojës, ka zbuluar një agjent të ri, si dhe ka shtuar shumë gjëra…
Zbulohen pamjet e para të Ascent, hartës së re të Valorant
Janë zbuluar layout-i dhe pamjet e para të saj Reyna, agjentja e njëmbëdhjetë e Valorant, ka qënë padyshim qëndra e vëmendjes për lojtarët prej disa ditësh. Megjithatë, përveç saj, kanë filluar të qarkullojnë edhe zëra rreth hartës së re të…