Një punonjës i Rockstar bën leak një lojë të re, mes spekulimeve për GTA 6
Përdoruesit në Reddit vërejtën se punonjësi i Rockstar, Emil Mujanovic, ka listuar projektet e tij të mëparëshme në profilin e tij në ArtStation. Disa nga projektet e tij përfshijnë emra si Far Cry 5, The Division dhe një projekt ende…