fbpx
Twitch ka hedhur në gjyq streamer-at që postuan pornografi në kategorinë e Artifact
Sulmi që u bë në Twitch do të ketë pasoja ligjore Platforma streaming e Twitch do të padisë të gjithë ata që postuan përmbajtie të papërshtatshme në kategorinë Artifact gjatë incidentit të majit. Kompania ngriti padinë ndaj streamer-ave që mbetën…
Twitch ndalon stream-in në adresat e reja, pas bombardimit me përmbajtie shqetësuese në fundjavë
Për Twitch, siguria është prioriteti kryesor. Twitch ka çaktivizuar aftësinë që adresat e reja kishin për të bërë live stream. Kjo pasi platforma u bombardua me sulme stream-esh pornografike dhe të jashtëligjshme. Reagimi erdhi nga Twitch për të ndaluar njerëzit…
Valve ndalon me update-et e Artifact për tu fokusuar në problemet rrënjësore të lojës
Valve ka vendosur të stepet nga update-et, për tu marrë me probleme të tjera më të rëndësishme. Valve ka njoftuar se do të ngadalësojë ritmin me update-et e lojës Artifact, që të mund të fokusohet në problemet më madhore që…
Numri i lojtarëve të Artifact bie me 80% për dy javë
Sipas çarteve në Steam numri i lojtarëve të Artifact në 24 orët e fundit ishte 12,475. Kjo shifër është gati 20 % e 60,740 që ka patur më pak se para dy javësh në 29 nëntor, një ditë pas lançimit.…
Artifact gjendet në një situatë mjaft të çuditshme për momentin
50,000 lojtarë brenda orës dhe 1500 reviews negative Artifact u lançua jo më larg se dy ditë më parë dhe duket se direkt e ka gjetur veten në një situatë disi të çuditshme. Dy ekstreme i pranëvihen njëra-tjetrës në këtë rast. Një…