Tag: Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger do të jetë pjesë e një seriali me spiunë në Netflix
Netflix po punon rreth një seriali me tetë episode, në një episod për një aventurë globale spiune me titull dhe ekzekutiv i prodhuar nga Arnold Schwarzenegger. Seriali është protagoistifilmave aksion dhe përpjekja e parë e parë e ish politikanit në…
Terminator: Dark Fate: Imazhet tregojnë Arnold të kthehet si T-800
Filmat e Terminator nuk kanë për të vdekur kurrë. Pavarësisht zhgënjimit të pësuar me filmin e 2015s, Terminator Genisys, seritë do të vazhdojnë këtë vit me: Terminator: Dark Fate. Filmi do të jetë nën drejtimin e Tim Miller (ktë të…