Tag: armoured walls

Ja se si të merrni vrasje lehtë në Fortnite me Armored Walls
Fortnite shtoi një kurth të ri me përforcimin e Armored Wall dhe një TikTok viral tregoi sa vdekjeprurës item i ri mund të jetë në një përballje të ngushtë Në Fortnite gameplay është shumë e shpejtë; build battles të bëjnë…