Tag: Arma: Cold War Assault

Nxitoni të merrni falas Arma: Cold War Assault
Arma është një ndër seritë më të njohura të lojërave dhe së fundmi kjo seri ka sjellë falas lojën e parë të serisë së saj, Arma: Cold War Assault. Arma: Cold War Assault është loja e parë e zhvilluesit Bohemia…