Pas shtatë vitesh arrin Arma 3 v2.0
Arma 3 e Bohemia Interactive u lançua në Steam në 2013n dhe ka vazhduar të evoluojë që nga ajo pikë. Kjo përmes update-ve të shumta, expansions dhe edhe një pushtimi alien. Këto shtatë vite në zhvillim të vazhdueshëm janë grumbulluar…
Lojtarët e Arma 3 sulmojnë Area 51 për të parë alienët
Lojtarët e Arma 3 sapo bënë gjënë më fantastike të parë deri tani. Area 51 është një emërtim i përdorur për një forcë ajrore Amerikane shumë të klasifikuar në Nevada. Asnjë detaj ose informacion rreth aktivitetit të kryer në këtë zonë…