Tag: ark: survival evolved falas

Merrni falas një prej lojërave më të mira multiplayer në Steam
Gjatë showcase të Xbox dhe Bethesda gjatë Summer Game Fest, u konfirmuar se Ark 2 do të vijë më 2023 dhe do të jetë pjesë e Xbox Game Pass që prej Day One. Dhe për ta festuar këtë gjë, loja…