Tag: ark 2

Merrni falas një prej lojërave më të mira multiplayer në Steam
Gjatë showcase të Xbox dhe Bethesda gjatë Summer Game Fest, u konfirmuar se Ark 2 do të vijë më 2023 dhe do të jetë pjesë e Xbox Game Pass që prej Day One. Dhe për ta festuar këtë gjë, loja…
Vin Diesel do të jetë një zhvillues në lojën e Ark II
Përfshirja e aktorit në Ark II me sa duket shkon përtej performancës përpara kamerës, Diesel po bashkohet me zhvilluesin Studio Wildcard në një rol drejtues, duke marrë titullin e presidentit të konvergjencës krijuese (mesa duket Diesel ka njohuri dhe eksperiencë…
Ark sjell një trailer për Ark: The Animated Series
Seria e animuar e Ark do të sjellë shumë personazhe të famshëm Së fundmi loja multiplayer survival ka sjellë një trailer të shkurtër rreth një serie të animuar të quajtur Ark: The Animated Series e bazuar në lojën Ark. Por…
Vin Diesel do të luajë protagonistin në Ark 2
Na u duk sikur na bënë sytë në fillim, por pasi pamë trailerin e njoftimit të Ark 2, kuptuam që Vin Diesel do të jetë protagonist i saj. Kjo u njoftua gjatë Game Awards 2020. Studio Wildcard gjithashtu njoftoi një…