Tag: ariana grande

Valkyrae hedh shenja drejt një loje Among Us me Ariana Grande
Rachel Valkyrae Hofstetter mund të jetë para një prej transmetimeve më të mëdha të jetës së saj, pasi ylli i 100 Thieves ka sugjeruar një lojë Among Us me Ariana Grande. Kur një fans e bëri këtë pyetje në transmetimin…
Ninja firmoset nga e njejta agjensi talentesh si Brad Pitt dhe Ariana Grande
Tyler Ninja Blevins vazhdon të marrë hapa që e bëjnë emrin e tij edhe më të njohur në industrinë e gaming. Së fundmi ai ka firmosur një kontratë me një nga agjensitë më të mëdha të talentit në Hollywood. Pavarësisht…
Pokimane thyen internetin me një cosplay viral të Ariana Grande
Streamer-ja e Twitch, Imane 'Pokimane' Anys ka mahnitur ndjekësit e saj në Instagram dhe Twitter me një sesion fotosh të përsosur që e bën atë të duket si një imazh i sensacionit të pop-it, Ariana Grande, madje duke u quajtur…