Tag: arena

Apex Legends ndëshkon lojtarët që largohen herët nga ndeshjet e Arena
Në fillim të këtij muaji, Apex Legends shtoi një mod të ri të përhershme 3v3, Arenas. Është e shkëlqyeshme, por me një problem: të larguarit. Asnjëherë nuk është kënaqësi të humbasësh disa raunde radhazi, dhe është akoma më keq që…
Dr Disrespect dizenjon një hartë për Rogue Company të quajtur Arena
Duket se zhvilluesit pas Rogue Company janë duke marrë një dizajn të ri harte nga një prej fytyrave më të mëdha të botës së gaming momentalisht. Dr Disrespect ka vetëm një javë që i është rikthyer streaming, por qartazi atij…