Ky datamine në Apex Legends ka zbuluar Arena Mode
Arena Mode e Apex Legends mund të jetë në punë e sipër. Kjo sipas një datamine-i të fundit të bërë nga përdoruesi i Twitter, Shrugtal. Praktikisht ata e kanë dalluar një kod t ri në patch 6.1 të Apex Legends…
PUBG Arena mode kthehet për provë këtë javë
23 Shtator 2020 Modaliteti Arena i PUBG po kthehet përsëri në Laboratorë për të testuar përsëri, pasi u çaktivizua javën e kaluar. PlayerUnknown's Battlegrounds mund të ketë një modë Arena "me 64 persona, të bazuar në skuadër". Zhvilluesi PUBG Corp…
Epic Games i bën ban për 4 vite një lojtari 9-vjeçar
Fortnite është një nga lojërat me fitimet më të mëdha të të gjitha kohërave. Të dyja palët, Epic Games dhe lojtarët kanë mundësi të fitojnë shuma të mëdha parash prej saj. Gjithsesi, shumica e bazës së lojtarëve të Fortnite konsiston…