Tag: Arctic Adventures

Zhvilluesi i kthehet lojës pas katër dekadave
Ndonjëherë të krijosh një projekt do të thotë ta dërgosh atë në botë dhe të shpresosh për më të mirën, pastaj të zbulosh se është bërë vërtetë broken për 40 vitet e fundit. Ju mund të shihni rezultatin përfundimtar nga…