fbpx
Një bug po bën Arcana Glider ti heq items dhe ti japë V-Bucks lojtarëve
Një bug në Fortnite po bën të mundur që Arcana glider, të heqë sendet e lojëtarëve dhe t'iu japë sasi anormale të V-Bucks. Si rezultat Epic po e kthen mbrapsht giveaway-in e këtij item-i derisa problemi të rregullohet. Si për…