fbpx

Tag: Arcade

Destruction AllStars Review
Është për të thënë për lojërat që i japin përparësi argëtimit të modës së vjetër. Kur bëhet fjalë për epika të drejtuara nga historia, shumë mund të jenë fansa, por pas një dite të gjatë pune, nuk mund të duket…
WWE 2K Battlegrounds është një lojë e re e stilit arcade që do të vijë këtë vit
Me WWE 2K series që mori një vit pushim, 2K Sports do të sjellë një lojë plotësisht të re të WWE në vend të saj. Ajo quhet WWE 2K Battlegrounds dhe përshkruhet si një eksperiencë plotësisht e re në WWE…
Update 0.15.0 i PUBG Mobile do të sjellë një mode të ri në lojë
Ky mode arcade do të quhet Payload. PUBG Mobile ka hedhur shenja drejt një mode-i të ri në lojë që do të vijë me update 0.15.0. Payload mode është për ata njerëz që i kanë qef shpërthimet dhe gjejeni se…