Arcade Blaster është pajisja më e re e rekomanduar nga PewDiePie
Keni dashur ndonjëherë të largoheni nga përdorimi i tastierave, mausit dhe tapeteve të tij? A po ndjeheni nostalgjikë për kabinetat arcade të viteve '90 dhe armët e tyre me dritë? Mund të kemi një paisje periferike që do ju ndihmojë…