Apple dhe Valve po punojnë së bashku për një AR headset
Ky bashkëpunim u zbulua nga DigiTimes Apple dhe Valve po punojnë për një AR Headset që pritet të vijë në gjysmën e dytë të 2020. Sipas DigiTimes, Apple po punon gjithashtu me Pegatron dhe Quanta Computer për këtë headset, i…