fbpx

Tag: April

PUBG lëshoi 2D pixel shooter POBG me rastin e 1 prillit
Njoftimet e rreme të lojërave dhe projekteve janë të bollshme në Ditën e Gënjeshtrave të Prillit, por ka edhe disa kompani që shkojnë jashtë dhe në të vërtetë hedhin përmbajtje të re për të luajtur me shaka dhe për ta…