Among Us ishte loja me më shumë shkarkime në vitin 2020
Edhe pse u lëshua në 2018, Among Us ishte pa dyshim, dhe siç kanë treguar numrat, "fenomeni" i vitit 2020. Loja e InnerSloth u vendos në top listat e iOS dhe Android vitin e kaluar dhe ishte i destinuar të…