fbpx

Tag: apple watch

Apple lëshon 2 update të reja për pajisjet iOS dhe watchOS
Kompania prestigjoze u rekomandon përdoruesve të shkarkojnë sa më shpejt iOS 14.4.2 dhe watchOS 7.3.3. Po ashtu si iOS 14.4.1 dhe macOS 11.2.3, të lëshuara para tyre, ato rregullojnë një problem në sigurinë e pajisjeve. Në një faqe suporti të…
Si të shihni eventin Apple Time Flies për lajmet e iPhone 12, iOS 14 e më shumë
Eventi virtual i Apple ‘Time Flies’ e 15 Shtatorit është shumë afër, me disa njoftime të mëdha që priten. Këtu është gjithçka që duhet të dini Apple u informua për njoftimin e gamës së shumë pritur të iPhone 12 gjatë…