Tag: Apple Store

Kina njofton një sistem që nuk ju lejon të luani më shumë se 1 orë e gjysmë
Duke ndjekur lajmet e fundit për një proces të ri rishikimi për lojërat që kërkojnë të publikohen në Kinë, vijnë lajmet për një tjetër kufizimi. Ky është një zgjerim i një sistemi ekzistues i cili kufizon sasinë e kohës dhe…