Tag: apple iphone

Një iPhone 13 pa notch shfaqet në një serial të Apple TV+
Apple mund të ketë hedhur një zbulim të madh për iPhone-in e ardhshëm 13. Një iPhone pa notch është parë në komedinë Apple TV+ "Ted Lasso". Apple aktualisht nuk ka asnjë iPhone pa një notch të ekranit. Por a mund…
Apple iPhone 13 mund të sjellë lidhje satelitore
Apple iPhone 13 do të ketë lidhje komunikimi satelitor që do të lejojë përdoruesit të bëjnë thirrje dhe të dërgojnë mesazhe në zona pa mbulim celular, sipas një shënimi nga analisti i Apple Ming-Chi Kuo. Celulari i ardhshëm do të…
iPhone 13 do të dalë në Shtator
Apple pritet të lançojë iPhone 13 muajin e ardhshëm me një numër të madh të shtesave të reja brenda dhe jashtë. Ekzistojnë një mori ndryshimesh që vijnë në iPhone 13 që nuk arritën vitin e kaluar me iPhone 12. Për…