Zbulohen lojërat që do të përfshijë Apple Arcade
Lista nuk është aspak e keqe në fakt. Gjatë eventit të Apple që u mbajt dje, krahas pritjes për modelet e reja të iPhone 11, diçka tjetër që pritej të mësonim më shumë ishte Apple Arcade, shërbimi gaming i ri…
Si duket edhe Apple po synon për sa më shumë lojëra ekskluzive
Muajin që lamë pas, Apple zbuloi shërbimin e saj më të ri për gaming, Apple Arcade, që është praktikisht si Netflix por për lojëra. Pra përdoruesit e Apple paguajnë një tarifë mujore për të luajtur sa lojëra të duan në…
Xbox Game Pass do të ketë një shfaqie të përqëndruar në lojëra indie
Afterparty dhe Supermarket Shriek do e ndihmojnë në konkurimin me Apple Arcade dhe Stadia. Për të ndjekur streamin e parë të Sony me State of Play, Microsoft ka sjellë një video-prezantim të fokusuar në zhvilluesit e lojërave indie. Edhe ardhja…