Tag: app

Hackers krijojne një phishing app për të vjedhur crypto
Sulmet e phishing janë provuar tashmë të jenë një rrezik për të gjitha llojet e përdoruesve të PC-ve në vitin 2022, por janë veçanërisht të shfrenuara në hapësirat kripto dhe NFT. Ne kemi parë tashmë mashtrues që përdorin Discord për…
Anime Wallpaper | Shkarkoni Anime Wallpaper me ketë app nga zhvilluesit e Genshin Impact
Mihoyo, studio pas lojërëve popullore anime si Genshin Impact dhe Honkai Impact 3rd ka sjellë një aplikacion të ri i cili iu sjell anime wallpaper nga lojërat e saj dhe më shumë në PC tuaj. Aplikacioni më i fundit nga…