Tag: aphelios

Champions më të luajtur në League of Legends profesional në 2020
League of Legends pa meta-n e saj profesionale të ndryshonte shumë herë gjatë vitit 2020. Kampionë të ndryshëm u shfaqën dhe u ngritën në reputacion në momente të ndryshme gjatë vitit, duke promovuar faktorë të ndryshimit dhe inovacionit në çdo…
League Patch 10.21 sjell ndrryshime ne kampion
Aphelios, Lee Sin, Corki, marrin bufs ne League Patch 10.21 Ndërsa afrohet fundi i sezonit të ranked, projektuesi i lojës Riot, Mark Yetter, ka zbuluar disa nga buffs e planifikuar për kampionë të shumtë në League Patch 10.21. Një nga…
2 ADC-të kundërshtarë marrin pentakills në të njëjtën kohë në LoL
Aphelios dhe Xajah luftuan deri në vdekje dhe asnjë prej tyre nuk doli i gjallë nga përballja Një lojtar i League of Legends dokumentoi një dukuri të jashtëzakonshme në Rift, duke postuar një video, para pak kohësh. Dy ADC luftojnë…
Senna dhe Aphelios do të bëhen nerf në Patch 10.6 të League of Legends
Dy ADC më të rinj të lojës do të bëhen nerf sërish Edhe pse janë ndryshuar disa herë gjatë Season 10, Aphelios dhe Senna do të bëhen sërish nerf në Patch 10.6 të League of Legends. Të dy kampionët janë…
Aphelios është zgjedhur si kampioni më acarues në League of Legends
Në këtë listë nuk mungojnë edhe emra të tjerë të njohur Si në çdo lojë tjetër online, lojtarët e League of Legends vdesin të ankohen rreth balancës së lojës dhe një sondazh i ri në subreddit-in e League of Legends…
U desh një vit për të krijuar Aphelios në League of Legends
Kaq kohë iu desh Riot për të krijuar një kampion kaq kompleks Kampioni më i ri i League of Legends, Aphelios, ka padyshim disa lëvizje shumë të komplikuara për t'u mjeshtëruar. Zhvilluesit e lojës e prezantuan atë si një prej…
Zbulohen trailer-i dhe aftësitë e Aphelios në League of Legends
Aphelios është kampioni më i vështirë dhe më i veçantë që Riot ka krijuar ndonjëherë Lojtarët e League of Legends u surprizuan kur Riot zbuloi kampionin e ri që do të vinte në League of Legends, pasi erdhi shumë pak…
Zbulohet biografia e Aphelios, kampionit të ri të League of Legends
"Vetëm të ndarë ata mund të ishin së bashku" Edhe pse fansat e League of Legends ende janë duke mësuar bot laner-in e ri të lançuar në lojë, Senna, një tjetër kampion i ri duket shumë pranë lançimit. Riot zbuloi…