Forge është legjenda e re që do të vijë në Apex Legends Season 4
Ja se çfarë do të vijë në Season 4 të Apex Legends Season 4 në Apex Legends tashmë është shumë pranë, pasi Respawn ka zbuluar zyrtarisht se Forge do të jetë personazhi më i ri që do të vijë në…
Ja se kur do të vijnë ndryshimet për Season 4 në Apex Legends
Një dataminer ka zbuluar datat kur do të nisin ndryshimet në hartë dhe teasers për Season 4 të Apex Legends Gjatë javëve të fundit fansat mezi po presin të shohin se çfarë Respawn ka përgatitur për Season 4 të Apex…
Third Person Mode mund të vijë në Apex Legends së shpejti
Mbase ishte më shumë se thjesht një easter egg.. Kur vjen puna tek lojërat battle royale, variateti në mekanika është kyç për të qënë një lojë e suksesshme. PlayerUnknown's Battlegrounds dhe Fortnite kanë të dyja dy mode, ndërkohë që duket…
Si të gjeni easter egg të fshehur të Star Wars në Apex Legends
Mesa duket Star Wars është i fshehur në historinë e lojës Duket se lojtarët e Apex Legends kanë qënë të gjithë të angazhuar me gjetjen e easter eggs kohët e fundit, pasi zhvilluesi Rayme Vinson zbuloi se ka një easter…
Apex Legends arrin 70 milionë lojtarë
Rritja e Apex Legends vazhdon Apex Legends kaloi nga një mister total në një emër mjaft të njohur më shpejtë se Caustic që bën ping Bunkerin. Loja battle royale tashmë arriti një tjetër shifër, duke kapur mbi 70 milionë lojtarë.…
CS:GO vjen me një update të ri – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. Fortnite hidhet sërish në gjyq këtë rradhë për lamat! 4. Apex Legends kap 50 milion lojtarë në muajin e tij të parë 3. Dota 2 më në fund e ka rrëmbyer…