Tag: apex legends season 13

Newcastle, vëllai i Bangalore do të vijë në Apex
Traileri i lançimit për sezonin 13 të Apex Legends, Saviors, sapo konfirmoi se Legend më i ri i lojës ka një lidhje familjare me listën ekzistuese të lojës. Newcastle po vjen në sezonin e ri dhe identiteti i fshehtë pas…