Tag: anton castillo

Far Cry 6 do të zbulohet së shpejti
Far Cry 6 është lehtësisht një nga lojërat më të parashikuara që pritet të lançohet. Sidoqoftë, nuk është treguar shumë për lojën dhe sistemet e tij të përgjithshme, duke e bërë zbulimin e ardhshëm një çështje të domosdoshme. Far Cry…
3 lojërat më të mira offline si PUBG Mobile nën 50 MB
Pas lançimit të saj PUBG Mobile u bë një fenomen në të gjithë botën. Gjithsesi, mund të konsiderohej deri diku si një lojë e sofistikuar, që kërkon një telefon me parametra të mira për tu luajtur dhe një lidhje të…
Sipas Giancarlo Esposito, Far Cry 6 do të ketë disa mbyllje
Mesa duket, lojtarët do të kenë mundësi të vendosin se çfarë ndodh me Anton Në një intervistë të re rreth Far Cry 6, Giancarlo Esposito tregon se loja mund të ketë disa funde. Aktori i Breaking Bad zbuloi gjithashtu më…