Sipas një studimi Dota 2 ka komunitetin më toksik të lojtarëve online
Një studim ka zbuluar se 74% e atyre që luajnë lojëra online multiplayer anë qenë në një pikë pre e ngacmimeve në lojë. Janë kërkimet nga Anti-Defamation League ato që indikojnë se lojtarët janë hasur me kërcënime fizike dhe ngacmime…