Fall Guys më parë kishte një ‘Cheater Island’ por u detyruan ta heqin
Mediatonic premtoi javën e kaluar se një update i madh që do të ndihmojë goditjen e problemit të cheaters në Fall Guys është në zhvillim e sipër. Sot, për të na ndihmuar të kalojmë kohën ndërsa presim, na shërbeu diçka…
Fall Guys do të përdorë të njejtin anti-cheat si Fortnite
Fall Guys: Ultimate Knockout është praktikisht loja që ka vëmendjen më të madhe për momentin. Ajo është loja me e shkarkuar e PS Plus ndonjëherë dhe ka shtatë milionë downloads në Steam. Fatkeqësisht, ka tërhequr edhe shumë cheaters, të paktën…
Fall Guys po merr të njëjtin anti-cheat si Fortnite
As Fall Guys nuk është i sigurt nga hackers "Na vjen keq vërtet për problemin e cheating!" shkruan në Twitter zhvilluesi. "Ne po zgjerojmë sistemin aktual të zbulimit këtë javë për të përmirësuar gjërat. Ne gjithashtu kemi një update të…
Lojtarët tani mund të bëjnë ban hackers vetë në PUBG Mobile
Duket se PUBG Mobile ka shtuar veçorinë e video review, një nga metodat më efektive anti-cheat të krijuara ndonjëherë, me lojtarë të vërtetë që kontrollojnë pamjet e gameplay Zhvilluesit e Tencent dhe PUBG Mobile kanë vendosur të përshkallëzojnë sistemin anti-cheat…
Riot Games ka fshehur një mesazh në anti-cheat të Valorant
Kompania duket të jetë në kërkim të hackers. Riot Games di se si ta përdorë imagjinatën për të gjetur talentet më të mira dhe për t'i rekrutuar ato. Për hackers dhe cheaters që janë mjaftueshëm të talentuar sa të kalojnë…
Riot Games zbulon sistemin e ri të ban-eve për Valorant
Një sistem i ri do të futet në Valorant që do të njoftojë cheaters se janë bërë ban nga loja, dhe Riot pret që update-i të dalë së shpejti Cheaters kanë qenë një problem i vazhdueshëm për Riot me lojëra…
Riot mund të sjelli bans nga Valorant dhe në lojërat e tjera
Ban-i në Valorant mesa duket mund të vlejë edhe në League of Legends Valorant padyshim që i ka sulmuar cheaters dhe hackers që prej fillimit me sistemin e tyre anti-cheat, Vanguard. Riot Games deklaroi se kishte bërë ban thuajse 9,000…
Riot Games bën ban thuajse 9000 hackers në Valorant
Sipas Riot, në Valorant tashmë ka 8873 cheaters më pak Riot Games mesa duket e ka marrë shumë seriozisht cheating në Valorant. Zhvilluesit e lojës kanë bërë ban në total 8,873 hackers vetëm 1 muaj pas lançimit të saj në…
Riot ndryshon anti-cheat-in e Valorant për ta bërë më të dukshëm
Riot dëshiron që lojtarët të kenë më shumë kontroll mbi anti-cheat Ka patur mjaft polemika rreth sistemit anti-cheat të Valorant, Vanguard, që prej lançimit të lojës në closed beta. Zhvilluesi Riot Games ka zbuluar arsyet pse anti-cheat nis të punojë…
PUBG Corp përmirëson dhe përforcon anti-cheat në PUBG
Ata gjithashtu do të sjellin bans më të forta Si shumë lojëra multiplayer, edhe PUBG është përballur me shumë hackers. Gjatë dhjetorit të kaluar, ky ishte bërë një problem aq i madh sa loja po bënte ban 100,000 lojtarë në…