Filmat e Marvel që duhet se sbën ti shihni para Avengers: Endgame
Avengers: Endgame është padyshim një nga filmat më të mëdhenj të këtij viti. Nëse keni vendosur të shikoni disa filma të Marvel Cinematic Universe që do iu ndihmojnë të bëni më mirë lidhjen mes ngjarieve që do të ndodhin do…
Teoria se Ant-Man do shkatërrojë Thanos duke i hyrë në prapanicë tashmë ka një video
Ilustrimi është fiks si ç'e kishim menduar. Nëse ke çfarëdolloj rrjeti social dhe pak a shumë je i njohur me Avengers me shumë mundësi e keni stër dëgjuar teorinë se për të shkatërruar Thanos heroi i duhur është Ant-Man. Më…