ANAREA battle royale është praktikisht H1Z1 e re
AXC GAMES është një studio zhvillimi e pavarur frenceze, që u themelua në prill të këtij viti. Duke filluar si një studio me tre punonjës, tashmë kompania është zgjeruar dhe ka 10 njerëz që po punojnë me lojën e ardhshme…