Tag: anos voldigord

The Misfit of Demon King Academy do të rikthehet me një sezon të dytë
Mbreti i demonëve mund të përballet me një rrezik të ri. The Misfit of Demon King Academy është një prej anime të cilat u transmetuan gjatë verës së kaluar dhe fitoi një popullaritet të madh. Një njoftim i bërë së…