Tag: anno 1800

Anno 1800 lançon Season 4 DLC Seeds of Change
Anno 1800 Season 4 DLC Seeds of Change është e disponueshme tani në PC, duke ardhur në të njëjtën kohë me një fundjavë falas për lojën Anno 1800 Seeds of Change erdhi në PC më 13 Prill 2022. Për të…
Anno 1800 zbulon DLC që do të vijnë gjatë Season 4
Që prej lançimit të tij në vitin 2019, Anno 1800 ka krijuar një bazë të madhe lojtarësh duke arritur së fundmi 2 milion lojtarë. Ubisoft po e feston këtë gjë duke zbuluar të dhëna të reja rreth DLC që Season…
Anno 1800 lançon Tourist Season DLC
Anno 1800 ka të bëjë me epokën industriale. Oxhaqe, punëtori , ferma patatesh dhe fabrika. Tani që jemi në sezonin e tretë të lojës city-building, është koha e përkryer të largohemi nga gjithçka dhe të shkojmë të shohim botën. Sezoni…
Anno 1800 sjell DLC-në e parë të Season 3, Docklands
Duke filluar nga sot, lojtarët e Anno 1800 mund të ndërtojnë në Docklands, DLC-ja e parë e sezonit të tretë të Anno 1800. Lojtarët do të jenë në gjendje të ndërtojnë një lagje depo modulare duke filluar me ndërtesën kryesore…
Season 3 Pass i Anno 1800 sjell 3 DLC të reja në lojë
Në përputhje me një teaser që u shfaq në fund të vitit të kaluar, loja më e fundit e menaxhimit ekonomik të Ubisoft, Anno 1800 po merr një expansion të tretë dhe botuesi tani ka zbuluar DLC-të individuale që do…
Anno 1800 ndryshon kursin: do të lançohet fillimisht në Epic Store
Pre-orders në Steam megjithatë ende do të respektohen Loja real-time strategy (RTS) e Ubisoft, Anno 1800 është loja më e fundit e cila lë pas Steam dhe hedh sytë nga Epic Games Store. Ndryshe nga lojërat e shumta të cilat…
Anno 1800 – Traileri zyrtar i Gamescom 2018
Udhëhiq Revolucionin Industrial në ANNO 1800. Rruga që zgjidhni do të ndryshojë botën. A jeni një novator apo një shfrytëzues? Një shtypës apo një çlirues? Mënyra se si bota do t'ju kujtojë, varet tërësisht nga ju. Ndërtoni qytetin tuaj dhe…